Leje

Hos Munk Decor kan du som noget nyt leje dine kreationer ( evighedsblomster ). Det vil sige både din brudebuket, borddekorationer, scenepynt osv.

Lejen er i 48 timer og vi leverer og henter på Sjælland. Hvis du ønsker levering udenfor Sjælland vil der på prisen pålægges bro/færge afgift samt transport udgifter.

Der kan også lejes i længere perioder fx til dit firma, hotel eller lign. Langtidsleje af kreationer af evighedsblomster foregår som regel på månedsbasis for firmaer.

Princippet er at du lejer, men selv er med i designet af dine kreationer. Prisen for at leje er markant lavere end ved køb og vi står så for at genbruge dine blomster i nye kreationer og dermed formindske forbruget af blomster. Priser på køb / leje finder du på hjemmesiden under hvert billede.

Hvis du ønsker at tilføje friske blomster til din kreation så kan det sagtens lade sig gøre også ved lejede kreationer. Du betaler fuld pris for de friske blomster men kun for lejen af de evighedsblomsterne.

Vores tanke om at ændre i adfærden i brugen af blomster skulle gerne afføde den recycle tankegang som vi ser mangler i blomsterverdenen. Vi genbruger så vidt muligt alt.

Vi glæder os til at tilbyde dig en anderledes tilgang til blomster.

rent or buy