Hvem er vi?

Vi har en stor passion for blomster og indretning, og det har bragt os til hvor vi er i dag.

Vi tager ansvar og gør alt for at være organiske og bruge de mest CO2 blomster for at passe bedre på miljøet. Det er en opgave vi alle burde tage større del i også selv ved at gøre små ændringer i vores dagligdag. Nogen blomster kan vi ikke gøre det med men noget i arbejder på. Vi har egen produktion af blomster hvor vi nedbringer CO2 ved ikke at bruge pesticider, og sprøjte midler for længere holdbarhed, men lader blomsterne leve deres naturlige liv som stod de frit i naturen.

Inspirationen i vores kreationer er naturens ynde hvor det vilde og naturlige forenes i et unikt udtryk.

Vi ønsker at vække minder og fortælle historier med blomsterne. Blomster har en evne til at berøre os når vi betragter dem intenst.

Vi elsker at lave vilde, utraditionelle blomster-arrangementer – det er vores kendetegn.

Vi tænker ud af boksen og får hver blomst fremhævet så dens unikke fremtoning vises på bedste vis.

Vores motto er at hver en kreation er unik og skal fortælle et eventyr så øjet får lyst til at tage med på den rejse som hver blomst fortæller.

Vi tilbyder flowerstyling til jeres bryllup, event, reception, fotoshoot, konfirmation, fødselsdage og fester med nøje udvalgte blomster af både friske og evighedsblomster som tilsammen skaber en unik oplevelse for jer og jeres gæster hvor hver blomst kommer i fokus.

passion

Morten Munk - Indehaver Munk Decor
Morten Munk - Indehaver Munk Decor